Posta Romana: Mesajul pentru Milioane de Romani din Tara

Posta Romana livrari ultrapost

Posta Romana are un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce in atentie un serviciu pe care il ofera acum pentru oricine si permite livrarea rapida a coletelor oriunde in tara noastra acum.

Posta Romana vorbeste despre serviciul ultrapost care este prezentat ca unul foarte similar cu cel al serviciilor de curierat din Romania, si asta pentru ca se vorbeste despre ridicarea coletelor si livrarea lor rapida la adresele destinatarilor.

“Știai că serviciul UltraPost face parte din clasa serviciilor express și reprezintă un serviciu de curierat intern ultrarapid “door to door” prin care se asigură preluarea, transportul şi distribuirea trimiterilor poştale în şi între cele 41 de orașe reședințe de județ?

Mai mult, trimiterile poștale expediate cu serviciul UltraPost se monitorizează pe întregul flux tehnologic în sistem Track&Trace.

Serviciul UltraPost face parte din clasa serviciilor express și reprezintă un serviciu de curierat intern ultrarapid “door to door” prin care se asigură preluarea, transportul şi distribuirea trimiterilor poştale în şi între cele 41 de orașe reședințe de județ: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, București, Buftea, Buzău, Călăraşi, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Iaşi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Reşiţa, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Zalău.”