DIGI Romania: Mesajul Oficial pentru Milioanele de Clienti

DIGI Romania credentiale

DIGI Romania transmite un nou mesaj oficial pentru milioanele de clienti din toata tara care ii folosesc serviciile in momentul de fata, si este o veste foarte buna pentru toata lumea. Mai exact, cei de la DIGI Romania vorbesc despre un beneficiu major pe care l-au implementat pentru milioanele de clienti din toata tara, unul care este disponibil de cateva luni deja, dar care probabil ca nu este folosit de catre toata lumea asa cum si-ar dori compania.

DIGI Romania vorbeste despre un beneficiu pe care milioane de clienti il pot folosi chiar acum fara prea multe batai de cap, iar asta pentru ca procedura de utilizare a sa a fost simplificata. Cei de la DIGI Romania le permit tuturor clientilor sa foloseasca username-ul si parola de logare pentru website-ul sau principal si in cazul Digi Online, astfel ca nu mai trebuie facute credentiale separate pentru a accesa fiecare platforma in parte, o veste grozava.

DIGI Romania: Mesajul Oficial pentru Milioanele de Clienti

DIGI Romania a facut aceasta schimbare foarte importanta ca pare a noului design pe care l-a lansat pentru website-ul sau la inceputul acestui an, aceasta fiind una dintre modificarile separate oferite. Vorbim despre vesti extrem de bune care vin pentru clientii celor de la DIGI Romania, iar asta pentru ca ei se pot bucura de posibilitatea de a vedea zeci de canale de televiziune din Digi Online de oriunde s-ar afla in Romania, cu un singur cont.

DIGI Romania ofera acest beneficiu major pentru ca mai multi oameni sa poata profita mai usor de Digi Online fara a fi nevoiti sa stie credentiale de logare diferite pentru fiecare platforma. Puteti vedea mai sus ca pe website-ul celor de la DIGI Romania exista acum optiuni separate de logare, folosind fie credentialele pentru website-ul principal, sau cele pentru Digi Online, asa ca aveti optiunea de a folosi in continuare credentiale sparate, sau doar cele ale website-ului.

DIGI Romania ofera aceasta facilitate pentru toti clientii din romania chiar acum, asa ca puteti profita de tot fara probleme indiferent ce servicii aveti de la compania romaneasca.