Guvernul Romaniei: Mesajul pentru Romani Privind Vaccinarea

Guvernul Romaniei Mesajul pentru Romani Privind Vaccinarea

Guvernul Romaniei insista in a le cere romanilor sa se vaccineze, pentru ca doar asa putem reveni la normalitate, insa chiar si convingerea celor apropiat sa o faca este o cerere care vine pe cale oficiala, iar asta pentru ca altfel e imposibil sa revenim la normalitatea la care ne dorim.

“Am mers astăzi la două centre de vaccinare din județul Suceava și m-am bucurat să văd oameni dornici să se imunizeze împotriva COVID-19 și să contribuie astfel la revenirea la normalitate. Fiecare din cele 3,8 milioane de persoane vaccinate până astăzi înseamnă încă un pas spre bucuria de a ne relua viața dinaintea pandemiei și a proteja sănătatea noastră și a celor dragi. Dacă fiecare dintre cei care ne-am vaccinat vom convinge cel puțin o rudă, un prieten, un cunoscut, vom fi și mai aproape de învingerea virusului ucigaș.
Am transmis acest mesaj la Suceava și voi continua să îl transmit în toate vizitele pe care le voi face în țară pentru a susține campania de vaccinare, convins că aceasta este soluția să trecem la etapa următoare: consolidarea economiei.
Discuțiile de astăzi de la Gura Humorului cu reprezentanții HoReCa, la fel ca toate consultările avute cu mediul de afaceri, sunt tocmai pentru a pregăti măsurile economice pentru perioada următoare. Lucrurile arată bine în economia românească: cresc investițiile, venitul și puterea de cumpărare și așteptăm resurse financiare importante: 29,2 miliarde de euro din PNRR, 46 de miliarde euro fonduri europene, plus bugetul de stat, în fiecare an.
Prin urmare, avem toate condițiile pentru ca, în următorii patru ani, să crească substanțial economia și numărul locurilor de muncă, să construim autostrăzi, spitale, lucruri care nu s-au făcut în ultimii 30 de ani.”