DACIA Duster 2021: Noi Imagini Clare cu Noul Model Special

DACIA Duster 2021 claritate

DACIA Duster 2021 este, dupa cum prea bine stiti deja, versiunea facelift a seriei de SUV-uri pe care producatorul roman DACIA o vinde de peste un deceniu, iar in luna iunie ar trebui sa vedem si lansarea oficiala. Pana atunci iata ca avem ocazia de a vedea noi imagini clare cu DACIA Duster 2021 publicate de catre un roman intr-un comentariu lasat pe pagina de Facebook a producatorului roman, si sunt cele care ne arata cel mai bine noua masina.

DACIA Duster 2021 a fost prezentata de catre diverse zvonuri ca o masina care va veni cu schimbari la caroserie doar pentru fata si spate, si fix acelasi lucru il puteti vedea in imaginile acestea noi. Puteti vedea ca doar bara si grilajul DACIA Duster 2021 sunt camuflate, impreuna cu bara spate si portbagajul, restul masinii ramanand fara schimbari importante, dar asta era de asteptat pentru ca, pana la urma, vorbim doar despre un model facelift.

DACIA Duster 2021: Noi Imagini Clare cu Noul Model Special

DACIA Duster 2021 claritate fata
FOTO: Dan Alexandru Stoica

DACIA Duster 2021 va avea noule faruri in forma literei Y, cele pe care DACIA a decis sa le foloseasca pentru modelele Logan 3 si Sandero 3, ele fiind foarte apreciate de catre fanii brand-ului. La interior nu se observa schimbari importante pentru DACIA Duster 2021, asa cum ni s-a mai sus, dar in mod teoretic ar trebui sa vedem in noul SUV sistemul de infotainment care a fost implementat in Logan 3, dar nu in chiar aceeasi forma precum in cazul sedan-ului.

DACIA Duster 2021 claritate lateral
FOTO: Dan Alexandru Stoica

DACIA Duster 2021 ar putea fi si ultimul model care vine cu tractiune 4×4, iar asta pentru ca DACIA Duster 3 ar trebui sa fie facut pe noua platforma CMF-B, care nu ar urma sa ofere asa ceva. Pe de alta parte, DACIA Duster 2021 va fi inlocuit de un DACIA Duster 3 care va veni cu schimbari radicale, asa cum s-a intamplat in cazul trecerii de la vechiul model de Logan, la Logan 3, sau cel putin asta ne spun zvonurile de la diverse publicatii straine.

DACIA Duster 2021 claritate spate
FOTO: Dan Alexandru Stoica

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie prezentat in mod oficial in cursul lunii iunie de catre cei de la DACIA, in timp ce comenzile ar putea fi deschise poate chiar prin toamna.