WhatsApp: Truc SECRET din Toate Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp interogari

WhatsApp are un truc secret in toate telefoanele iPhone si Android pe care este folosita aplicatia platformei de mesagerie, si vorbim despre ceva care poate fi util pentru extrem de multa lume. Mai exact, cei de la WhatsApp s-au gandit ca n-ar fi o idee rea daca ar implementa pentru iPhone si Android o functie de cautare printre toate mesajele care au fost trimise/primite in conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane prin intermediul platformei.

WhatsApp permite folosirea acestui truc indiferent ce versiune a aplicatiei aveti, sau ce versiune a sistemelor de operare pentru iPhone si Android aveti, asa ca nu exista limitari aici. Optiunea de cautare printre toate conversatiile pe care le avem nu e una care apare in mod predefinit pe iPhone, sau Android, ea trebuind cautata de catre utilizatorii WhatsApp, asa ca nu multa lume stie de fapt ca exista si posibilitatea de a face acest lucru in aplicatie.

WhatsApp: Truc SECRET din Toate Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp permite efectuarii de cautari printre conversatiile din iPhone doar daca facem un gest de glisare de sus in jos in ecranul principal de conversatii, iar apoi va fi afisata optiunea de cautare. Aceasta ne permite sa cautam nu doar texte, ci si atasamente care au fost trimise, sau primite, in cadrul oricaror conversatii pe care le avem prin WhatsApp, deci putem gasi tot ceea ce ne intereseaza in doar cateva secunde, si asta ar trebui sa imbunatateasca experienta de folosire.

WhatsApp are in versiunea pentru Android o iconita speciala care permite efectuarea de cautari prin sectiunea de conversatii, astfel ca va trebui sa o selectati pentru a gasi orice va intereseaza. Inclusiv in cazul Android putem cauta nu doar texte, ci si atasamentele din conversatiile pe care le purtam prin WhatsApp, astfel ca avem parte de o functionalitate complexa pentru utilizarea acestei functionalitati avansate disponibila in aplicatie acum.

WhatsApp are disponibile aceste functii de foarte multa vreme, insa avand in vedere modul in care a fost implementat totul, ele nu sunt usor de gasit de catre chiar toata lumea.