Netflix: Decizia Oficiala Anuntata catre Milioane de Abonati

Netflix transformare

Netflix a anuntat in mod oficial o decizie importanta luata pentru milioane de abonati din lumea intreaga, inclusiv in Romania aplicandu-se, astfel ca vorbim despre o veste extrem de buna. Cei de la Netflix au luat decizia de a continua povestea Enola Holmes cu un al doilea film in ceea ce a devenit acum o serie, iar celebrul actor Henry Cavill va face parte din distributie impreuna cu Millie Bobby Brown, cea care a dat viata personajului in primul film.

Netflix a surprins in mod pozitiv multa lume cu aceasta decizie pe care a dezvaluit-o in mod oficial acum, si toti cei care au urmarit cu mare interes primul film, vor fi sigur interesati si de al doilea. Povestea lui Sherlock Holmes a avut intotdeauna succes in filme si seriale, iar Netflix a descoperit ca si povestea Enomeli Holmes are succes, asa ca va continua seria dupa ce primul film a avut parte de un numar considerabil de vizualizari in platforma.

Netflix: Decizia Oficiala Anuntata catre Milioane de Abonati

Netflix nu a dezvaluit deocamdata si o posibila data de lansare pentru noul film, insa daca productia sa a fost aprobata recent, atunci vom avea sigur de asteptat pana in 2022 pentru el. Este de altfel si ceva foarte normal din moment ce este nevoie de multe pregatiri pentru ca un film de acest gen sa poata fi pregatit pentru lansare, iar cei de la Netflix vor intotdeauna sa faca peliculele cat se poate de bune inainte de a le lansa pentru toti abonatii proprii.

Netflix a anuntat ca in 2021 va investi aproape 20 de miliarde de dolari in continut original nou pentru platforma sa, astfel ca ne putem astepta ca si alte filme care au avut succes sa fie transformate in serii. Netflix a anuntat in acelasi timp si renuntarea la unele seriale pe care le-a finantat pana in momentul de fata, astfel ca nu vorbim doar despre crearea de continut, ci si despre eliminarea celui care nu mai este chiar atat de necesar pentru platforma.

Netflix mai are pregatite si multe alte surprize foarte bune pentru anul 2021, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru a vedea ce anume a fost pregatit pentru toti dintre noi de catre companie.