DIGI Mobil: Important Anunt Oficial privind Clientii Romani

DIGI Mobil furnizare

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar compania a facut un anunt oficial foarte important in cursul zilei de ieri. Mai exact, se pare ca anul 2020 a fost unul surprinzator de bun pentru cei de la DIGI Mobil, iar asta pentru ca numarul de abonati ai serviciilor de telecomunicatii mobile a crescut cu nu mai putin de 9.2% pana la 3.8 milioane de clienti, conformdatelor oficiale raportate.

DIGI Mobil surprinde din multe puncte de vedere cu anuntul pe care l-a facut compania mama, RCS & RDS, in cursul zilei de ieri, iar asta pentru ca vorbim, pana la urma, despre o crestere substantiala. O buna parte din aceasta a venit de la recordul de portari, de aproape 140.000 numere de telecomunicatii mobile, care a fost inregistrat in primele trei luni din 2021, cifra fiind aproape de jumatate din cresterea totala inregistrata de catre operator in raport cu aceeasi perioada a anului 2020.

DIGI Mobil: Important Anunt Oficial privind Clientii Romani

DIGI Mobil are acum 3.8 milioane de abonati ai serviciilor de telecomunicatii mobile, o cifra impresionanta care ne arata cat de multi oameni sunt totusi dornici sa foloseasca serviciile sale in toata tara. Preturile foarte mici pe care cei de la DIGI Mobil le ofera pentru servicii sunt principalul motiv in baza caruia clientii aleg sa plateasca pentru ele, chiar daca nu vorbim si despre o calitate ridicata pentru ele, asa ca pretul e principalul motiv pentru a deveni client.

DIGI Mobil a avut o strategie foarte agresiva in materie de portari in tot anul 2020, iar 2021 a inceput la fel, si se vede ca aproape jumatate din crestere pare sa fi venit din portarile de acum. Cei de la DIGI Mobil au si o problema foarte mare cu plecarile clientilor care s-au portat in reteaua sa in ultimii ani, insa se pare ca intrarile acopera intr-o foarte mare masura plecarile, cel putin din ceea ce vedem pana in momentul de fata in tara.

DIGI Mobil continua sa faca oferte bune pentru clientii sai din toata Romania, si in baza lor ar trebui sa creasca in continuare numarul de clienti din toata tara.