Android: Schimbarile Secrete Facute pentru Toate Telefoanele

Android are o serie de schimbari secrete pregatite de lansare pentru toate telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, si vorbim despre surprize extrem de bune de care se va putea bucura foarte multa lume. Mai exact, cei de la Google pregatesc pentru versiunea 12 a Android o serie de noutati foarte interesante de care ne vom putea bucura undeva de prin toamna/iarna, cand producatorii de telefoane vor decide sa ofere acest update major in dispozitive.

Android are in clipul video de mai sus prezentate multe dintre schimbarile de design care vor fi oferite de catre compania Google pentru toata lumea, cel putin teoretic, daca ele nu vor fi eliminate pana la lansare. Una dintre cele care este vizibila imediat, si care aduce o uriasa modificare pentru Android, este reconfigurarea modului in care sunt afisate notificarile in ecranul de blocare, acum fiind grupate toate intr-un chenar de forma unei pastile, dupa cum puteti vedea mai sus.

Android: Schimbarile Secrete Facute pentru Toate Telefoanele

Android urmeaza sa grupeze toate notificarile intr-o iconita in partea superioara stanga a ecranului, astfel ca ele nu vor mai fi afisate direct in ecranul de blocare, asa cum se intampla acum. Asta inseamna ca nu va mai putea vedea chiar oricine ce fel de mesaje primim de la aplicatiile pe care le avem in telefoanele cu sistem de operare Android, acel chenar urmand a afis adeasemenea numarul de notificari primite, si iconite pentru unele tipuri de notificari.

Android va mai avea deasemenea facute modificari pentru design-ul notificarilor care sunt afisate in ecranul de blocare, si nu numai, intreaga interfata a acestuia parand sa fie deasemenea modificata. Separat de modificarile majore pentru ecranul de blocare, veti mai vedea si alte schimbari importante care sunt facute de catre Google pentru Android, majoritatea dintre ele urmand a fi documentate in urmataorele saptamani, in special dupa Google I/O.

Android va avea versiunea 12 lansata undeva prin toamna de catre cei de la Google, insa producatorii de telefoane vor avea nevoie de cateva luni pentru a oferi actualizari separate.