BRD Romania: Mesajul Oficial Important pentru Toti Clientii

BRD Romania raspundere

BRD Romania are un mesaj oficial foarte important pentru toti clientii sai din toata tara, si el vine ca o metoda prin care banca sa ii ajute pe oamenii care au nevoie de acest lucru. Mai exact, cei de la BRD Romania vorbesc despre raspunderea financiara a clientilor in cazul platilor neautorizate facute de catre persoane cunoscute, sau necunoscute, care detin datele cardurilor noastre si ne fura banii, practic, de catre comercianti fara acordul nostru prealabil, etc.

BRD Romania ofera aceste informatii in mod oficial si pentru ca toti clientii sa stie la ce anume sa se astepte cand vine vorba despre problemele de acest gen cu care se confrunta. Mai exact, banca spune ca limita maxima pana la care un client este raspunzator in cazul unei plati neautorizate este de 50 de euro, echivalent in lei, si se da exemplul tranzactiilor facute cu un card furat, exceptie facand cazurile de neglijenta grava din partea clientului.

BRD Romania: Mesajul Oficial Important pentru Toti Clientii

BRD Romania spune deasemenea ca niciun client nu va fi raspunzator cu vreo suma de bani pentru platile neautorizate dupa ce a informati banca in legatura cu pierderea, sau furtul unui card. In aceeasi masura, nu va fi razpunzator clientul pentru platile neautorizate nici daca furnizorul de card nu ofera sisteme de autentificare suficient de bune care sa impiedice asemenea tranzactii, insa in cazul BRD Romania nu poate fi vorba de asa ceva.

BRD Romania spune ca atunci cand suma final a unei tranzactii nu e cunoscuta in prealabil, blocarea sa pe card se poate face doar in limita convenita de catre comerciant cu clientul. In final, daca e vorba despre debitari directe facute de catre companii pe conturile clientilor, BRD Romania spune ca acestia au 8 saptamani la dispozitie sa conteste orice sume care s-au perceput in mod necuvenit, iar banii trebuie returnati in maxim 10 zile lucratoare.

BRD Romania ofera aceste detalii direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate aceste informatii cu care banca incearca sa ne protejeze pe toti.