RCS & RDS: Anuntul Oficial cu care a Surprins pe Toata Lumea

RCS & RDS distributie

RCS & RDS este cea mai mare companie de telecomunicatii romaneasca, ea fiind extinsa in cateva tari din Europa, cele in care exista romani in numar mare, multi fiindu-i clienti acolo. RCS & RDS a anuntat in cursul zilelor trecute rezultatele financiare pentru T1 2021 pentru intregul grup, adica Romania si celelalte tari, totul fiind coordonat la nivel european de catre o companie care se numeste Digi Communications, ea administrand toate subsidiarele de pe continent.

RCS & RDS a anuntat performante surprinzatoare in Romania din toate punctele de vedere, insa la nivel european compania mama a adunat 18.7 milioane de clienti la final de T1 2021. Asta inseamna o crestere de 13% in raport cu numarul anterior de clienti, sau unitati generatoare de venituri, deci vorbim despre un adaos de aproape 2 milioane de clienti fata de aceeasi perioada a anului trecut, si majoritatea par sa fi venit la RCS & RDS, desi si in alte tari lucrurile au stat foarte bine.

RCS & RDS: Anuntul Oficial cu care a Surprins pe Toata Lumea

RCS & RDS a avut parte de performante foarte bune in Romania, ajungand la 13.1 milioane de clienti, cu cresteri in toate diviziile care ofera servicii in momentul de fata in tara noastra. RCS & RDS a avut parte de o crestere spectaculoasa in anul pandemic 2020, iar asta multumita intr-o foarte mare masura preturilor foarte bune pe care operatorul le ofera pentru serviciile de care poate profita orice roman in momentul de fata in tara noastra, daca doreste.

RCS & RDS pare sa fi reusit sa creasca mai mult decat competitorii sai, iar daca ar fi sa judecam dupa numarul de unitati generatoare de venituri, pare sa fie cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania. RCS & RDS nu spune clar cati clienti are, ci vorbeste despre unitati generatoare de venituri, si teoretic e peste Orange la acest capitol, avand si preturi mai mici pentru serviciile pe care le ofera, unele fiind net superioare, in timp ce altele sunt net inferioare.

RCS & RDS ar trebui sa ajunga la 20 de milioane de clienti la inceputul anului 2022 dupa cuma rata lucrurile, compania avand in continuare oferte extrem de bune pentru clientii sai.