Orange: Cati Bani Acorda Gratuit Saptamanal/Lunar Clientilor

Orange lunar

Orange este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu peste 10 milioane de clienti activi in toata tara, iar pentru ei are o serie de surprize extrem de interesante pregatite. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania bani gratuit saptamanal si lunar pentru faptul ca folosesc Orange Money in momentul de fata, iar in aceasta pagina puteti gasi toate detaliile campaniilor desfasurate acum.

Orange le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a primi intre 100 si 1000 de euro saptamanal, sau lunar, daca aleg sa foloseasca Orange Money ca furnizor de servicii financiare in momentul de fata. Orange are doua campanii separate pe care le desfasoara acum in Romani pentru clientii dornici sa profite de toate ofertele, si daca va numarati printre ei, atunci ar trebui sa vedeti daca Orange Money va poate oferi ceea ce va doriti de fapt.

Orange: Cati Bani Acorda Gratuit Saptamanal/Lunar Clientilor

Orange are in primul rand o campanie pe care o desfasoara cu cei de la VISA, iar in cadrul sau ofera premii saptamanale de 1000 de euro, sau un premiu final de 10.000 de euro. Pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste doua premii, clientii Orange din Romania trebuie sa isi foloseasca cardurile emise de catre Orange Money pentru a face plati online, sau la comercianti, insa numai daca folosesc carduri VISA, nu si de la alt procesator.

Orange mai are o alta campanie promotionala pentru serviciu sau financiar, iar aceasta are la baza transferurile valutare din aplicatie, clientii sai trebuind sa faca transferuri de acest gen in valoare de 100 de euro prin aplicatie. Vorbim despre transferuri valutare care trebuie facute oricand in perioada campaniei pe care Orange o desfasoara, iar operatorul ofera in total 10 premii in valoare de 100 de euro fiecare in toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orange are perioade de valabilitate diferite pentru fiecare dintre cele doua campanii promotionale, asa ca daca sunteti interesati sa participati la ele, ar trebui sa o faceti cat inca mai aveti ocazia.