Huawei P50 Pro: Sfarsitul Adus de Decizia foarte Importanta

Huawei P50 Pro leica

Huawei P50 Pro este urmatoarea serie de telefoane importante pe care cei de la Huawei o va lansa pentru clientii din toata lumea, iar o decizie importanta luata de catre companie aduce si sfarsitul unei colaborari majore. Mai exact, se pare ca intelegerea dintre Leica si Huawei pentru folosirea de camere avansate pentru telefoane mobile urmeaza sa se incheie cu seria Huawei P50 Pro, astfel ca alti producatori de telefoane ar urma sa ia locul companiei chinezesti in a implementa senzorii de imagine ai germanilor.

Huawei P50 Pro va fi unul dintre ultimele modele de telefoane dintr-o lista lunga de produse ale Huawei care au avut camere Leica folosite pentru a se inregistra poze si clipuri video de catre utilizatori. Avand in vedere ca Huawei P50 Pro va incheia colaborarea dintre Huawei si Leica, e foarte posibil ca acest model sa fie chiar ultimul listat de catre cei de la DxOMark in topul telefoanelor cu cele mai bune camere, sau cel putin aceasta e impresia acum.

Huawei P50 Pro: Sfarsitul Adus de Decizia foarte Importanta

Huawei P50 Pro ar putea fi sfarsitul colaborarii dintre Huawei si Leica pentru ca sanctiunile impuse de catre SUA companiei chinezesti ii cam limiteaza capacitatea de a colabora cu diverse companii, dar si de a isi vinde produsele. Desigur ca nu stim detaliile din spatele deciziei importante pe care cei de la Huawei si Leica au luat-o, insa ele conteaza mai putin, pana la urma, iar asta pentru ca dupa Huawei P50 Pro lucrurile vor sta complet altfel.

Huawei P50 Pro ar putea fi si ultimul model important de telefon dintr-o serie a chinezilor care vine cu componente de ultima generatie, iar aici tot sanctiunile impuse de catre americani joaca un rol extrem de important. Huawei P50 Pro va veni si cu alte schimbari importante separat de cele pentru camera, insa dincolo de el va fi extrem de interesant de vazut cu ce anume va mai putea veni Huawei pentru a ramane un lider pe piata telefoanelor.

Huawei P50 Pro ar urma sa fie prezentat peste cam o luna de zile, iar asteptarile sunt extrem de mari in ceea ce priveste acest model important de telefon al companiei chinezesti.