Carrefour: Cererea Oficiala Importanta pentru Toti Romanii

Carrefour gunoaie

Carrefour are o cerere oficiala si foarte importanta pentru toti romanii din toata tara, iar de ea ar trebui nu doar sa stie toata lumea, ci ar trebui inclusiv sa o si respecte multi romani. Mai exact, cei de la Carrefour le cer romanilor din toata tara sa nu arunce pe jos mastile, manusile, si alte echipamente de protectie pe care le folosesc atunci cand merg pe strada, ajung in magazine, etc, iar asta pentru ca ele nu sunt biodegradabile.

Carrefour vine cu aceasta cerere foarte importanta deoarece vorbim despre o reala problema cu care se confrunta Romania, si e foarte important ca oamenii sa stie ce inseamna cand fac asta. Toate materialele de acest gen raman in sol, apa, etc, in starea in care au fost atunci cand oamenii le-au aruncat, iar Carrefour incearca sa ne ajute sa constientizam ca planeta trebuie protejata impotriva acestui tip de actiuni care ii fac foarte mult rau.

Carrefour: Cererea Oficiala Importanta pentru Toti Romanii

Carrefour spune ca toate produsele de acest gen ar trebui aruncate in saci de gunoi speciali pentru distrugerea acestui tip de produse, insa desigur ca nu toata lumea face acest lucru, asa cum ar trebui. Carrefour vrea sa ne convinga totusi ca este mai bine sa alegem sa fim constienti de cat de periculoase sunt aceste materiale de protectie pentru planeta, insa ele sunt periculoase si pentru animale, sau alti oameni care intra in contact cu ele.

Carrefour are in toate magazinele sale zone special marcate pentru aruncarea acestui tip de materiale de protectie, astfel ca oricine poate merge la una pentru a scapa de ceea ce a adunat. Cei de la Carrefour le trimit mai apoi spre distrugere in centre speciale care probabil ca le si recicleaza pentru a fi refolosite in viitor pentru a fi fabricate alte produse din aceeasi categorie, sau poate alte produse din categorii diferite.

Carrefour e cam singurul magazin care vine cu o asemenea cerere pentru clienti, si care ofera o facilitate de acest gen, astfel ca ar fi bine sa vedem si de la altele initiative similare.