Netflix: Decizia Oficiala cu o Schimbarea Radicala Facuta

Netflix proiectie

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, si a avut succes in acest rol pana in momentul de fata, in principal multumita faptului ca le ofera oamenilor continut variat. Netflix produce filme, seriale, documentare, desene animate, in fiecare an, si lanseaza continutul sau original in acelasi timp pentru toata lumea, iar putina lume se astepta la un anunt oficial nou venit de la companie care dezvaluie lansarea productiilor sale in cinematografe.

Netflix a semnat un parteneriat cu cinematografe din SUA pentru a distribui in premiera noul sau film Army of the Dead in cadrul lor inainte ca titlul sa fie oferit si prin platforma sa proprie. Vorbim despre o schimbare radicala pe care cei de la Netflix o fac, pentru filmul Army of the Dead, iar asta in conditiile in care pana acum platforma a lansat titlurile sale direct in platforma de streaming pentru toata lumea, fara s aofere prioritate vreunui cinematograf.

Netflix: Decizia Oficiala cu o Schimbarea Radicala Facuta

Netflix a decis sa faca acest pas pentru a-si putea aduce si alte titluri mai vechi in cinematografele din SUA, iara sta pentru ca lipsa de filme noi de la marile case de productie, sau lansarea lor exclusiv online, e o problema. Marile lanturi de cinematografe nu au continut suficient pentru a atrage clientii in locatiile proprii, asa ca decid sa incheie parteneriate de acest gen pentru a aduce noi titluri de la Netflix, si probabil de la alte platforme de streaming.

Netflix va castiga mai multi bani prin parteneriate de acest gen, in timp ce marile lanturi de cinematografe le vor oferi unor oameni acces la filme pe care in mod normal nu le-ar fi putut vedea. De aici castiga ambele parti, mai putin abonatii care platesc pentru continut la Netflix, iar asta pentru ca altii ajung sa vada acel continut inaintea lor, e drept la un pret mai mare pentru un singur film, dar chiar si asa, o strategie veche de ani de zile e pe cale sa se schimbe total.

Netflix face un test cu Army of the Dead, insa daca el va avea succes, atunci nu e exclus sa vedem o schimbarea mai ampla care va acoperi si alte filme care vor fi lansate in viitor de catre companie.