GTA 6: Comparatia Hartilor care a Surprins foarte Multi Fani

GTA 6 diferente

GTA 6 continua sa aiba diverse leak-uri dezvaluite inainte de lansarea oficiala, iar astazi vorbim despre o comparatie intre harta care ar urma sa prezinte locatiile in care se desfasoara actiunea in noul joc, si harta care este disponibila pentru GTA 5.

GTA 6 ar putea avea un oras mai mic decat cel din GTA 5, sau cel putin asta sugereaza comparati hartilor pe care au facut-o fanii jocului, insa nu vorbim despre vreo mare surpriza intr-o decizie de acest gen, iar asta pentru ca Rockstar Games poate face ce vrea cu titlurile sale.

GTA 6 cu un oras principal mai mic ar putea avea mai multe locatii in care sa se desfasoare actiunea jocului, ceva ce ar fi o surpriza extrem de interesanta pentru toti cei care asteapta cu nerabdare surprizele care sunt pregatite de catre Rockstar Games pentru noi.

GTA 6 diferente harti

GTA 6 are aceasta harta publicata cu titlul de zvon deocamdata, fara a avea vreo informatie clara de la compania Rockstar Games cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit pentru noi, asa ca ramane doar sa asteptam pentru a vedea care sunt planurile companiei in final.

Map size comparisons. from GTA6

GTA 6 ar putea fi lansat de catre cei de la Rockstar Games undeva prin toamna anului viitor, ceva ce n-ar fi o foarte mare surpriza din moment ce titlul este in dezvoltare de foarte multa vreme, dar pana acum nu ni s-a spus decat ca procesul e departe de finalizare.