Netflix: Oficiala Decizie cu care a Surprins pe Toata Lumea

Netflix rochii

Netflix surprinde in mod constant cu filmele, serialele, documentarele pe care le lanseaza, insa acum uimeste pe toata lumea cu o decizie oficiala la care putini se asteptau in momentul de fata. Mai exact, cei de la Netflix au lansat recent un serial biografic despre creatorul de moda Halston, care a pus bazele celebrei case de moda de lux cu acelasi nume, el avand un succes destul de mare in platforma companiei americane in saptamana de dupa lansare.

Netflix se bucura de acest succes, insa lansarea serialului nu a fost singura decizie pe care compania a luat-o, ci vorbim si despre o alta care a adus destul de multa surprindere in randul oamenilor. Mai exact, se pare ca Netflix va lansa in luna iunie inclusiv o colectie de moda formata din rochii fabricate de catre casa de moda Halston, cea inclusa in serialul biografic pe care platforma l-a lansat recent, iar colaborarea este una foarte interesanta.

Netflix: Oficiala Decizie cu care a Surprins pe Toata Lumea

Netflix intentioneaza sa vanda, impreuna cu Halston, rochii care au preturi cuprinse intre 995 si 1595 de dolari, deci nu vor fi dedicate chiar oricaror abonati care urmaresc continutul din platforma. Netflix nu e la prima colaborare de acest gen, in 2019 compania americana colaborand cu cei de la H&M pentru o colectie vestimentara inspirata din serialul Stranger Things, si poate ca am fi vazut inclusiv in 2020 colaborari de acest gen daca n-ar fi aparut pandemia de Coronavirus.

Netflix va promova linia sa vestimentara incepand din fara, impreuna cu serialul Halston, si va fi interesant de vazut cat succes ar putea avea totul dupa ce va fi disponibil oficial in magazine. Cum vor arata rochiile pe care Netflix vrea sa le vanda nu se stie deocamdata, insa cel mai probabil va fi vorba despre o serie de design-uri care sa justifice si preturile ridicate ale rochiilor.

Netflix va face mai mult ca sigur si un anunt oficial in legatura cu aceasta colaborare, dar ramane de vazut cand anume va dezvalui totul, inclusiv produsele dedicate ei.