Google Maps face Functia Live View mai Utila pentru Noi

Google Maps live view afaceri

Google Maps a fost ieri in centrul unui anunt important in cadrul Google I/O, iar asta pentru ca de la compania americana am aflat ca vom vedea noutati importante pentru sistemul Live View care ne permite sa vedem imagini reale cu afacerile catre care dorim sa mergem.

Google Maps urmeaza sa aiba mai multe imagini mai clare pe care le vom putea vedea in cadrul Live View pentru tot felul de afaceri care au imagini ce sunt vizibile pentrua cest sistem, iar mai jos aveti un exemplu pentru ceea ce urmeaza sa ofere sistemul.

Google Maps are integrat Live View intr-un mod care il face mai usor de accesat, cei de la Google luand decizia de a oferi acest sistem intr-un mod nou pentru ca noi sa putem beneficia de functionalitatile sale intr-un mod complet nou.

Google Maps le ofera prin Live View utilizatorilor sai posibilitatea de a beneficia de ghidare virtuala pentru locatiile in care trebuie sa ajunga, inclusiv informatii despre afacerea spre care se indreapta, acum cu si mai multe imagini in legatura cu ea.

Google Maps urmeaza sa fie actualizata pentru a avea implementat sistemul Live View in modul pe care-l vedeti in clipul video de mai sus, astfel ca abia dupa urmatoarea actualizare vom beneficia de tot ceea ce este vizibil acolo de la compania Google.