LIDL Romania: Mesajul Oficial, ce Nu Stiau Multi Clienti

LIDL Romania liste

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, iar clientii sai se bucura de o varietate de produse care sunt vandute la preturi promotionale, insa chiar mai mult de atat. Mai exact, cei de la LIDL Romania prezinta mai jos o serie de beneficii de care se pot bucura oamenii care-i folosesc aplicatia pentru telefoanele mobile atunci cand vin la cumparaturi, si cum pot avea parte de o experienta mult mai buna.

LIDL Romania este de ceva vreme implicata in proiecte care au menirea de a ne imbunatati semnificativ experienta de cumparaturi din locatiile sale, iar ceea ce vedem mai jos e doar o noua dovada a acestui lucru. LIDL Romania spune ca in aplicatia sa a implementat o functionalitate speciala care le permite clientilor sa-si faca liste de cumparaturi cu produsele pe care vor sa le cumpere din magzine, si in baza ei sa gaseasca mai usor ceea ce cauta.

LIDL Romania: Mesajul Oficial, ce Nu Stiau Clientii Romani

LIDL Romania prezinta in clipul video de mai jos cum anume putem beneficia de aceasta functionalitate cand folosim aplicatia sa, ea fiind oferita atat pentru iPhone, cat si pentru Android. LIDL Romania a creat aplicatia pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a descoperi mai usor de pe telefoane produsele si promotiile sale, insa desigur ca exista si o serie de facilitati adiacente de care toata lumea poate profita multumita ei chiar acum.

LIDL Romania are in cadrul website-ului sau oferite toate detaliile necesare despre aplicatia care este disponibila, si cum anume va puteti folosi de tot ceea ce este disponibil. Aplicatia celor de la LIDL Romania este imbunatatita in mod constant de catre companie, si sunt uneori implementate inclusiv noi functii speciale, astfel ca utilizatorii sunt cei care beneficiaza de imbunatatirile constante facute in cadrul aplicatiei de catre compania romaneasca.

LIDL Romania distribuie in mod gratuit aplicatia sa prin intermediul App Store si Google Play Store pentru toata lumea, deci o puteti descarca chiar acum fara probleme.