Orange: Mesajul care ii Vizeaza pe Toti Clientii din Romania

Orange intunecat

Orange a publicat un mesaj care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, insa in general pe oricare dintre romanii care detin un telefon mobil, sau chiar o tableta, in momentul de fata. Mai exact, cei de la Orange vin cu o noua recomandare pentru romani, una ceva mai logica decat cea de zilele trecute pentru inchiderea aplicatiilor ramase deschise in fundal, iar acum recomanda folosirea dark mode pe telefoanele oamenilor.

Orange vine aici cu o recomandare buna pentru dark mode poate fi intr-adevar folosit pentru a creste, e drept nu substantial, autonomia bateriei telefoanelor mobile folosite de catre oameni. Cand afiseaza culoarea neagra, ecranele telefoanelor consuma mai putina energie, astfel ca recomandarea Orange de a folosi dark mode pe telefoane e una care ar trebui avuta in vedere de catre oricine vrea sa obtina mai mult de la autonomia dispozitivului.

Orange: Mesajul care ii Vizeaza pe Toti Clientii din Romania

Orange face aceasta recomandare pentru a-i convinge pe oameni sa-si incarce mai rar telefoanele si sa economiseasca energie, insa chiar daca nu va intereseaza asta, poate ca o imbunatatire a autonomiei e de interes. Diferentele dintre folosirea unui dark mode pe telefonul vostru, si evitarea folosirii sale, nu sunt colosale, dar multe teste au aratat ca poate exista o imbunatatire a autonomiei bateriei, asa cum da de inteles si Orange cu recomandarea pe care o face.

Orange nu spune totusi ca eficacitatea unui dark mode depinde foarte mult si de cat de multe aplicatii cu o asemenea tema folostii in mod constant, pentru a activarea doar in sistemul de operare nu e suficienta. Daca aplicatiile nu au interfete care sa permita folosirea unui dark mode, atunci ele sunt complet inutile, astfel ca in aceste situatii nu veti economisi mai nimic pe partea de autonomie, din pacate, si veti ramane doar cu ceea ce aveti.

Orange are o multitudine de recomandari pentru romanii care vor sa protejeze planeta prin consumarea de energie mai putina, iar unele pot functiona daca foarte multa lume le pune in aplicare.