WhatsApp: Secretul din Aplicatie cu un Truc pentru Telefoane

WhatsApp scurtare

WhatsApp are un truc secret despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment pentru ca e menit sa-ti fac viata mult mai usoara cand vine vorba despre conversatiile pe care le porti cu diverse persoane. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a le oferi utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a adauga in ecranele principale ale propriilor telefoane scurtaturi pentru conversatiile, sau grupuri de conversatii, cele mai folosite.

WhatsApp are aceasta functionalitate de ceva vreme, dar ea este destul de greu de gasit, din pacate, astfel ca nu oricine stie unde anume trebuie sa mearga pentru a se folosi de ea. Vorbim despre un truc disponibil doar pentru telefoanele Android pentru ca numai in cazul acestora e posibila o asemenea functionalitate, iar multumita ei nu va mai trebui sa cautati prin WhatsApp conversatiile, sau grupurile, cele mai populare cand aveti nevoie de ele.

WhatsApp: Secretul din Aplicatie cu un Truc pentru Telefoane

WhatsApp ne ofera posibilitatea de adauga scurtaturi atat pentru conversatii individuale cu diverse persoane, cat si pentru grupuri de conversatii, si totul prin meniul de informatii pentru fiecare in parte. WhatsApp are in cadrul acestui meniu o optiune speciala pentru adaugarea de scurtaturi in ecranul principal de aplicatii, apasarea sa deschizand optiunea de a selecta unde anume poate fi plasata acea scurtatura pentru ca ea sa fie accesata mult mai usor decat cautarea prin aplicatie.

WhatsApp ne scuteste de multe apasari facute prin interfata sa pentru a ajunge la conversatia dorita, scurtatura deschizand in mod automat fix conversatia pe care dorim sa o purtam. Nu conteaza ce fel de conversatie, sau grup de conversatii, incercam sa salvam ca scurtatura pentru accesare mult mai rapida, nefiind impuse limite din acest punct de vedere, asa ca puteti alege orice doriti, dar numai in telefoanele cu sistem de operare Android, deocamdata.

WhatsApp are multe trucuri grozave de care foarte multi dintre utilizatori pot sa profite, insa din pacate multe dintre ele sunt atat de bine acunse incat prea putina lume le descopera.