Kaufland: Mesajul Oficial, ce Ofera Exclusiv pentru Clienti

Kaufland calatorie

Kaufland isi surprinde din nou clientii din toata Romania cu un anunt oficial care vizeaza o serie de surprize exclusive care sunt oferite pentru toata lumea doar astazi, ele fiind disponibile de ieri. Vorbim despre promotii exclusive pe care Kaufland a decis sa le puna la dispozitia clientilor sai din toata tara daca au si un Kaufland Card digital facut deja, aceasta fiind conditia principala pentru a putea avea parte de reduceri in acest moment.

Kaufland a decis sa ofere pentru clientii din Romania aceste oferte exclusive pentru o perioada foarte limitata de timp in tara noastra, si mai jos puteti vedea cateva exemple din ceea ce veti primi. Mai multe dintre promotiile pe care clientii Kaufland le au disponibile sunt listate in cadrul aplicatiei speciale pe care compania o are pentru toata lumea in momentul de fata, astfel ca puteti merge in sectiunea sa speciala pentru a le vedea chiar acum.

Kaufland: Mesajul Oficial, ce Ofera Exclusiv pentru Clienti

Kaufland impune ca toti clientii care vor sa beneficieze de aceste oferte exclusive sa prezinte la casele de marcat din magazinele sale un Kaufland Card care sa permita beneficierea de ofertele acestea. Fara un Kaufland Card pe care sa il prezentati la casele de marcat de la Kaufland nu va veti putea bucura de vreo promotie speciala, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa nu va grabiti sa mergeti la cumparaturi inainte de a va face un asemenea card.

Kaufland le permite oricaror clienti sa isi faca un Kaufland Card direct la spatiile de informatii pentru clienti care sunt disponibile in oricare dintre magazinele sale cand mergeti la cumparaturi. Puteti sa va faceti un Kaufland Card chiar si inainte de a incepe cumparaturile intr-un magazin pentru a putea beneficia de aceste reduceri speciale, asa ca nu e neaparat sa-l aveti facut in prealabil inainte de a merge intr-o locatie pentru a profita de oferte.

Kaufland are deasemenea si multe alte oferte in magazinele sale de care oricine poate sa profite si fara un Kaufland Card, insa toate sunt disponibile in stocuri limitate.