Premiera in Romania cu Primul Maraton de Vaccinare la Aeroport

premiera romania maraton vaccinare aeroport

Dupa maratoanele de vaccinare de la Castelul Bran, sau de pe faleza cazinoului din Constanta, autoritatile din Romania mai marcheaza o premiera cu un maraton de vaccinare care se va desfasura la aeroportul din Brasov cu mott-ul “decoleaza spre normalitate”.

Autoritatile din Romania spun ca sambata si duminica, intre 22 si 23 mai urmeaza sa aib loc la aeroportul din Brasov acest maraton de vaccinare, intr-un sistem de tip drive-through, iar vaccinul Pfizer BioNTech urmeaza sa fie folosit.

“Biletul spre normalitate la Business Class!
Primul Maraton de Vaccinare la Aeroport!
„Hai să vezi aeroportul, să te vaccinezi și să decolăm spre normalitate!”
Sâmbătă și duminică, 22 și 23 mai, între orele 8:00 – 20:00, la Aeroportul Internațional Brașov va avea loc Maratonul de vaccinare împotriva COVID-19.
Maratonul de vaccinare va fi de tip drive-thru (fără părăsirea mașinilor personale). De asemenea, RAT Brașov va pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei – Aeroportul Internațional Brașov.
Vino cu mașina personală sau cu un mijloc de transport al RAT Brașov!
Vaccin administrat: Comirnaty de la Pfizer
ℹ️ Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brasov, Crucea Rosie Filiala Brasov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR România ( ASV România – Search And Rescue).”