GTA 6: Anuntul Oficial cu o Veste foarte Proasta pentru Fani

GTA 6 ignorat

GTA 6 este jocul pe care cei mai multi fani fani ai Rockstar Games il asteapta cu nerabdare de ani de zile, insa compania americana nu se grabeste sa ni-l ofere, asta si pentru ca planurile sale includ lansarile altor jocuri importante pana in prima parte a anului 2022.

GTA 6 nu se numara printre cele 4 jocuri imersive noi pe care Rockstar Games le va lansa in cursul anului 2021, iar asta desi printre titluri se numara 2 jocuri complet noi, dar care vor face parte dintr-un parteneriat pe care compania americana il desfasoara.

GTA 6 nu va fi lansat in 2021, sau la inceputul anului 2022 pentru ca Rockstar Games va lansa 2 jocuri complet noi, WWE 2K22, care a fost deja anuntat chiar luna trecuta, in timp ce ultimul ar fi o versiune noua a NBA 2K, iar asta pentru ca jocurile din aceasta serie au fost lansate anual.

GTA 6 nu face, din pacate, parte dintre planurile Rockstar Games pentru lansarile din urmatoarele 10 luni, astfel ca ramane sa asteptam si sa vedem daca va veni ceva in toamna anului 2022, asa cum spun multe dintre zvonurile aparute pana acum.

GTA 6 este in dezvoltare de multi ani de zile la compania Rockstar Games, insa e greu de spus cand anume ar putea fi lansat pentru ca in momentul de fata concentrarea companiei pare sa fie intr-o cu totul alta directie, din pacate pentru noi.