Orange: Surprizele Speciale Anuntate Oficial pentru Romani

Orange calatorie

Orange a facut un nou anunt oficial cu care vrea sa ii surprinda pe clientii sai din toata Romania in aceasta perioada, si a decis sa le ofere acestora beneficii exclusive daca ii folosesc serviciile. Vorbim aici despre platforma Orange Money a celor de la Orange, ea fiind gandita pentru oamenii care vor sa beneficieze de servicii financiare digitale, iar operatorul incearca sa indeplineasca pe deplin aceasta dorinta importanta a destul de multor oameni cu surprizele din aceasta pagina.

Orange a gandit pentru toti romanii care vor ceva diferit cand vine vorba despre asemenea tipuri de servicii, astfel ca ofera posibilitatea de a beneficia de promotii care le aduc banii inapoi. Orange are o serie de pachete speciale pe care le ofera pentru clientii care folosesc Orange Money, iar pentru cumparaturile facute, romanii pot primi inapoi o parte dintre banii pe care ii cheltuie, inclusiv daca aleg sa mearga in calatorii in strainatate in orice perioada.

Orange: Surprizele Speciale Anuntate Oficial pentru Romani

Orange are pentru cei care merg in calatorii un pachet special prin care le ofera posibilitatea de a primi inapoi pana la 7% din cheltuielile calatoriilor in Romania si strainatate pana la un maxim de 100 de LEI pe luna. Mai mult decat atat, in cazul cheltuielilor din strainatate, cei de la Orange ofera reducere de 50% la comisionul de schimb valutar de care beneficiaza acestia, astfel ca puteti economisi putin, cate putin, din ceea ce cheltuiti in mod curent.

Orange are deasemenea si un pachet pentru cei care vor sa economiseasca, si le ofera posibilitatea de a primi 7% inapoi pe card din cumparaturile lunare in supermarket-uri, pana la un maxim de 50 de LEI. Desigur ca pentru administrarea contului cei de la Orange le cer oamenilor 20 de LEI pe luna, astfel ca acesta oferta acopera acel comision in totalitate, iar romanii mai castiga putin din aceasta promotie, o suma mica, dar e totusi gratuita.

Orange are toate detaliile despre aceste oferte disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a vedea tot ceea ce ofera acum gratuit, si nu numai.