Netflix: Schimbarile Oficiale Anuntate pentru Toti Abonatii

Netflix galerie

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, de departe, avand peste 200 de milioane de abonati in intreaga lume, aceste cifre fiind in continua crestere in aceasta perioada. Cei de la Netflix continua sa le ofere clientilor din toata lumea continut pe masura asteptarilor lor, iar impreuna cu el ofera si aplicatii pentru telefoane, sau tablete, care permit accesarea platformei sale in cele mai bune conditii din orice zone de pe glob, oricand.

Netflix a dezvaluit in mod oficial o serie de schimbari care sunt oferite pentru abonatii din toate colturile lumii, iar daca esti activ in platforma, ar fi bine sa stii ceea ce ne ofera compania. Vorbim despre actualizari pentru aplicatiile Netflix de pe iPhone si Android, in cazul celei din urma platforme fiind oferita o noua aplicatie care este capabila sa le ofere abonatilor o experienta mai buna pentru folosirea sa, insa separat de asta nu e prezentat nimic important.

Netflix: Schimbarile Oficiale Anuntate pentru Toti Abonatii

Netflix a actualizat inclusiv aplicatia pentru iPhone si iPad, iar aici vorbim despre schimbari facute de catre companie pentru galeria in care este afisat continutul recomandat. Cei de la Netflix spun ca aceste schimbari au menirea de a imbunatati experienta de gasire a filmelor si serialelor dorite de catre abonati, deci in mod teoretic ar trebui sa aveti parte de mai putine batai de cap in a descoperi chiar titlurile pe care doriti sa le urmariti in aceasta perioada.

Netflix actualizeaza in mod constant aplicatiile pe care le ofera pentru abonatii din intreaga lume, si ele de obicei aduc schimbari minore, cel putin in informatiile oficiale pe care le publica compania. Neoficial Netflix implementeaza si alte schimbari care le ofera utilizatorilor din intreaga lume posibilitata de a testa inclusiv functii noi care urmeaza sa fie oferite in viitor, ele fiind puse la dispozitia lor inainte de vreme pentru a se verifica viabilitatea in vederea lansarii.

Netflix isi distribuie in mod gratuit aplicatiile prin intermediul App Store si Google Play Store chiar in momentul de fata pentru toti cei care sunt interesati sa le instaleze.