Telekom: Vestile Grozave, ce le Acorda Gratuit Clientilor

Telekom apreciere

Telekom vrea sa ii bucure constant pe clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci e bine sa stii ce anume poti primi gratuit de le companie fara sa faci prea multe. Telekom a lansat acum cateva saptamani bune o campanie speciala pentru a-i recompensa pe clientii sai fideli, acestia avand sansa de a primi o varietate de premii daca folosesc aplicatia MyAccount si intreprind o varietate de actiuni care le aduc gratuit premii.

Telekom vrea sa le arate clientilor sai cat de mult ii apreciaza, astfel ca le ofera gratuit o serie de surprize care nu sunt disponibile de la ceilalti operatori de telecomunicatii, de exemplu. Pentru simpla reincarcare a unei cartele, plati a unei facturi online, prelungiri a unui abonament, etc, cei de la Telekom au pregatite variate premii intr-o tombola care inca este in desfasurare, si oricine are sansa de a primi gratuit orice este oferit de catre companie chiar acum.

Telekom: Vestile Grozave, ce le Acorda Gratuit Clientilor

Telekom ofera gratuit luna aceasta un telefon Samsung GALAXY S21, plus inca un telefon iPhone 12, ele putand fi castigate de clientii care isi reinnoiesc abonamentul direct din aplicatia sa. Pentru cei care reincarca o cartela, activeaza factura electronica, sau o platesc online, cei de la Telekom ofera saptamanal gratuit telefoane Samsung GALAXY A20s, sterilizatoare UV de la Samsung, dar si boxe Bluetooth, totul doar daca aveti norocul sa fiti alesi castigatori.

Telekom a oferit deja o buna parte dintre premiile pe care le-a pregatit pentru campanai sa prin care vrea sa isi arate aprecierea fata de clienti, insa mai exista destule pe care le puteti primi gratuit daca decideti sa va inscrieti. Aplicatia MyAccount a celor de la Telekom va permite sa beneficiati de surprizele speciale care sunt disponibile acum, si n-ar strica sa va uitati cu mare atentie la ceea ce se intampla pentru a fi siguri ca primiti gratuit ceva.

Telekom mai desfasoara aceasta campanie pana la finalul lunii mai, din cate se pare, si e posibil ca dupa aceea sa fie inlocuita cu o alta, sau sa nu se mai organizeze vreo alta campanie pentru noi.