Orange: Oficial, ce Da Gratuit Clientilor din Toata Romania

Orange trofeu

Orange a publicat un nou anunt oficial prin care dezvaluie ca surprizele se tin lant in ceea ce priveste operatorul de telecomunicatii, astfel ca daca va numarati printre clientii sai, atunci puteti primi gratuit ceva grozav. Orange a pornit acum cateva saptamani o promotie extrem de interesanta prin care ale ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga o consola Playstation 4 Pro daca se uita la la Orange TV Go si ceea ce transmite.

Orange readuce in atentie ceea ce ofera gratuit pentru clientii din toata Romania acum, si vorbim despre vesti grozave pentru carora le place sa urmareasca online continutul favorit. In aceasta idee, Orange le spune romanilor si ca astazi de la ora 18:00 urmeaza sa fie transmis prin Eurosport 1 HD meciul de fotbal dintre Liverpool si Crystal Palace, iar mai apoi va fi transmisa decernarea trofeului Premier League pentru campioana care a castigat campionatul.

Orange: Oficial, ce Da Gratuit Clientilor din Toata Romania

Orange transmite prin Orange TV Go o multitudine de posturi de televiziune care la randul lor au o varietate de evenimente sportive, si nu numai, disponibile pentru toti cei care sunt clienti ai operatorului. Competitiile sportive sunt printre cele mai urmarite evenimente transmise de catre cei de la Orange prin intermediul Orange TV Go, insa desigur ca exista si multe alte filme, seriale, si nu numai, pe care operatorul le transmite chiar acum.

Orange a decis sa ofere si consola Playstation 4 Pro gratuit pentru un norocos client in ideea de a impulsiona vizualizarile prin platforma sa, si oricine se poate inscrie acum. Majoritatea continutului din Orange TV Go este disponibil pentru vizualizare gratuita, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati sa urmariti ceva, o puteti face chiar acum, fara prea multe probleme, si e bine sa urmariti emisiunile preferate prin platforma operatorului.

Orange ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la platforma, asa ca gasiti acolo tot ceea ce va intereseaza sa urmariti in momentul de fata, daca sunteti cu adevarat interesati.