DACIA Duster 3: Surpriza Colosala, ce Nu se Credea Posibil

DACIA Duster 3 similar

DACIA Duster 3 este unul dintre urmatoarele doua modele de SUV-uri pe care cei de la DACIA le vor lansa pentru clientii din toata lumea undeva in cursul anilor urmatori, si noua masina va veni cu foarte multe schimbari. Aflata acum in plin proces de dezvoltare impreuna cu Bigster, se pare ca DACIA Duster 3 va avea o serie de schimbari care vor fi regasite inclusiv in “fratele” sau Bigster, sau cel putin asta ne spune acum presa din Franta deslre noul model.

DACIA Duster 3 ar urma sa aiba un design similar cu cel al Bigster, cei de la DACIA aratandu-ne deja cum va arata masina din urma, insa se pare ca inclusiv celalalt model nou ar urma sa arate similar. Ideea ca DACIA Duster 3 sa aiba un design similar cu cel al Duster are la baza dorinta celor de la DACIA de a oferi pentru seria de SUV-uri un aspect care sa sugereze cat mai bine ideea ca masinile sunt bune nu doar pentru mediul urban, ci si in afara lui.

DACIA Duster 3: Surpriza Colosala, ce Nu se Credea Posibil

DACIA Duster 3 urma oricum sa fie privita de catre multi ca o masina care sa poata fi folosita inclusiv in afara drumurilor publice, asa cum se intampla in momentul de fata si cu actuala generatie. Chiar daca DACIA Duster 3 nu ar urma sa vina cu tractiune integrala din cauza implementarii platformei CMF-B, DACIA ar vrea sa le ofere totusi clientilor incredere ca au o masina suficient de versatila incat sa poata fi folosita pe orice fel de teren de catre oameni.

DACIA Duster 3 va beneficia de foarte multe schimbari multumita strategiei celor de la DACIA de a regandi complet modelele de masini pe care le pun in vanzare, si iata ca auzim lucruri bune inclusiv cand vine vorba de aceasta serie. Se pare ca Bigster nu va arata totusi in versiunea finala chiar asa cum ne-a fost prezentat de catre DACIA, un nou brevet de inventie aratand un aspect diferit, asa ca ramane sa vedem exact ce e pregatit pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in mod oficial undeva prin 2023, sau 2024, astfel ca mai avem destul de asteptat si pana cand vom vedea primele imagini spion cu masina.