Orange: Anunt Oficial, ce Ofera de Acum Clientilor Romani

Orange multumesc

Orange are un nou anunt oficial important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa faca o schimbare importanta pentru unul dintre cele mai importante beneficii oferite pana acum. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din toata Romania nu mai putin de 20% din valoarea unei facturi sub forma de puncte Thank You daca ea este platita online prin MyOrange, deci nu primiti beneficiul chiar oricum.

Orange a decis de ceva vreme sa le ofere beneficiul acesta pentru clientii din toata Romania, si acelasi lucru este valabil inclusiv pentru cei care decid sa isi reincarce cartelele prepay. Practic, Orange le ofera 20% sub forma de puncte Thank You celor care aleg sa plateasca online prin MyOrange pentru serviciile de care beneficiaza, fie ca e vorba de plata unei facturi, sau de reincarcare a unei cartele, totul putand fi facut foarte usor de catre clienti.

Orange: Anunt Oficial, ce Ofera de Acum Clientilor Romani

Orange ne ofera posibilitatea de a intreprinde aceste actiuni atat direct de pe website-ul sau, cat si din cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, asa ca nu conteaza cum faceti totul, important fiind sa beneficiati de surpriza. Cei de la Orange mai ofera si alte beneficii pentru clientii care aleg sa profite de ele, platile facute online aducand in unele cazuri inclusiv trafic de internet pentru cei care au abonamente, ori chiar cartele prepay.

Orange vrea sa le arate clientilor sai ca apreciaza loialitatea lor, iar programele precum Orange Thank You au fost gandite fix in acest sens de catre operatorul de telecomunicatii. Desigur ca trebuie sa si profitati de el, iar punctele din Orange Thank You pot fi folosite pentru cumparaturi in cadrul magazinului online al operatorului, deci puteti cumpara nu doar telefoane mobile, ci si alte tipuri de accesorii pe care le vinde.

Orange ofera beneficiile sub forma de puncte Thank You pentru clienti de ceva vreme, si va continua sa o faca inclusiv in perioada urmatoare, deci aveti timp suficient sa va bucurati de tot.