Telekom: Live CFR Cluj – FCSB pentru Abonatii din Romania

Telekom Live CFR Cluj - FCSB

Telekom transmite live CFR Cluj – FCSB pentru abonatii din toata Romania, grupul de telecomunicatii anuntand in aceasta seara ca oricine are un abonament de televiziune poate urmari totul pe Telekom Sport. Chiar daca meciul de fotbal CFR Cluj – FCSB live nu este unul important din vreun punct de vedere pentru Liga 1, cei de la Telekom il transmit pentru a le da romanilor sansa de a vedea un posibil derby important pentru tara noastra.

Telekom Sport 1 este postul de televiziune care va transmite live CFR Cluj – FCSB pentru fanii din toata Romania, si avand in vedere ca vorbim despre cele mai puternice echipe din campionat, sigur va fi un show. CFR Cluj – FCSB live vine la doar cateva zile dupa ce clujenii au castigat campionatul, deci acum totul tine doar de mandria lor de a nu pierde in fata echipei din Bucuresti, iar asta pentru ca altceva nu mai au de pierdut in momentul de fata.

Telekom: Live CFR Cluj – FCSB pentru Abonatii din Romania

Telekom le va permite abonatilor sa vada CFR Cluj – FCSB live atat pe televizoare, cat si prin infrastructura sa de streaming video online, asa ca aveti multiple oportunitati pentru a vedea tot. Telekom Sport 1 live CFR Cluj – FCSB incepe la ora 20:30 in direct de la Cluj-Napoca, astfel ca mai aveti putin timp la dispozitie pentru a urmari meciul care ne-ar putea aduce destule goluri in aceasta seara, asa cum ar fi normal pentru un asemenea derby.

Telekom impune restrictii pentru a urmari continutul transmis prin streaming video la cerere, astfel ca CFR Cluj – FCSB live va putea fi urmarit doar din retelele sale fixe, sau mobile. Desigur ca la televizoare veti putea vedea live CFR Cluj – FCSB prin Telekom Sport 1 fara probleme, asa cum se intampla si cu celelalte evenimente sportive importante pe care canalul de televiziune le transmite in fiecare saptamana pentru toti cei interesati de ele.

Telekom va avea o emisiune sportiva inainte ca CFR Cluj – FCSB live sa inceapa, asa ca daca vreti sa aflati mai multe detalii inainte de meci, ar trebui sa va uitati pe canalul Telekom Sport 1.