BCR Romania: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit in mod Special

BCR Romania stradal

BCR Romania are un nou anunt oficial pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa ofere in mod special bani gratuit pentru cei care aleg sa profite de aceasta decizie speciala. Mai exact, cei de la BCR Romania au lansat o noua provocare pentru proiecte de arta stradala, si au decis sa le ofere celor interesati premii de totale de 8000 de euro daca decid sa participe in acest concurs care a fost organizat pentru artistii din toata romania.

BCR Romania nu e la prima initiativa de acest gen, banca organizand si in trecut altele similare, astfel ca vorbim doar despre o continuare a ceea ce a mai facut pana in momentul de fata. De aceasta data vorbim despre o provocare pentru proiecte de arta stradala care ar trebui sa aiba ca tema principala tehnologia, si puteti vedea mai jos exact ceea ce cere BCR Romania de la cei care vor sa se inscrie in campanie pentru a castiga premiile.

BCR Romania: Anunt Oficial, ce Ofera Gratuit in mod Special

BCR Romania le cere romanilor interesati sa isi inscrie propunerea pentru proiect pana in data de 15 iunie, dupa care vor fi alese cele mai interesante, si cele care au sanse reale de implementare. Avand in vedere ca BCR Romania a mai facut in trecut proiecte de acest gen, vom vedea ca acela care va fi ales castigator va fi implementat intr-un oras din Romania, artistii urmand a fi recompensati pentru munca pe care o vor depune pentru a-l pune in aplicare.

BCR Romania incearca sa ii sprijine pe romanii creativi sa isi puna in valoare capacitatea de a crea arta stradala frumoasa, si banca nu e singura care sprijina initiative de acest gen. Arta stradala nu e tocmai sustinuta in Romania, astfel ca e bine ca exista si initiative precum cea a BCR Romania pentru a-i sustine pe artistii care in momentul de fata nu prea au parte de sustinere din partea cuiva pentru ceea ce fac, fie ca e arta stradala, sau nu.

BCR Romania are mai multe detalii pe website-ul sau despre acest proiect, asa ca daca sunteti interesati sa participati la el, puteti merge acolo pentru a descoperi toate informatiile relevante.