DIGI Mobil: Oficial, Decizia cu Impact pe Milioane de Romani

DIGI Mobil structura

DIGI Mobil este al treilea cel mai mare operator de telecomunicatii mobile din Romania, avand peste 3.8 milioane de clienti, si reusind sa depaseasca Telekom in ceea ce priveste baza activa de utilizatori ai serviciilor. Pentru ca are o baza de clienti care este in continua crestere multumita campaniilor de portare care sunt in plina desfasurare, cei de la DIGI Mobil continua deasemenea sa si imbunatateasca semnificativ infrastructura mobila din tara.

DIGI Mobil a luat aceasta decizie cu ceva timp in urma, si ea are impact pentru milioane de clienti din toata Romania, ceea ce vine totusi ca o veste extrem de buna pentru ei. DIGI Mobil a actualizat din nou pe 21 mai hartile cu acoperirea pentru infrastructura mobila pe care o are, iar separat de cea 5G, toate celelalte retele au avut parte de actualizari si imbunatatiri in ultimele saptamani, ceea ce inseamna ca vorbim de mai multe zone acoperire, sau acoperire mai buna in cele existente.

DIGI Mobil: Oficial, Decizia cu Impact pe Milioane de Romani

DIGI Mobil nu prezinta si ce anume s-a modificat de la o actualizare a hartilor la alta, astfel ca nu putem decat sa presupunem ca e vorba de extinderea acoperirii, sau imbunatatirea acoperirii in zonele deja acoperite. Indiferent de situatie, clientii DIGI Mobil sunt cei care au parte de beneficiile aduse de catre schimbarile de acest gen, performantele retelelor mobile ale operatorului nefiind tocmai cele mai bune, chiar daca preturile serviciilor sunt cele mai mici.

DIGI Mobil are nevoie de o imbunatatire radicala a vitezelor de internet mobil pe care le ofera, acestea fiind cele mai mici din Romania de cativa ani de zile, si deocamdata fara sanse de imbunatatire. DIGI Mobil a reusit sa mai rezolve din problema acoperirii in interiorul cladirilor compania investind masiv intr-o retea 2G nationala pe care a facut-o in doar un an de zile, cel putin in baza datelor oficiale pe care le-a prezentat in cadrul website-ului sau.

DIGI Mobil continua sa investeasca in reteaua sa, si va avea mai multe de facut pentru infrastructura 5G, mai ales ca autoritatile din Romania vor sa ceara inlocuirea echipamentelor de la Huawei cu unele de la alti producatori.