Fortnite: Uriasa Schimbare ce i-a Blocat pe Fanii Epic Games

Fortnite extraterestri

Fortnite este cel mai popular joc online al momentului, compania Epic Games avand pregatite surprize foarte mari pentru cei care sunt activi in cadrul sau in momentul de fata si mai multe schimbar sunt in curs de lansare pentru toata lumea in perioada urmatoare.

Fortnite vrea sa aduca extraterestrii in cadrul jocului, si cei care analizeaza cu atentie schimbarile pregatite in secret au descoperit ceea ce vedeti mai jos, adica pregatirea aducerii extraterestrilor intr-o viitoare actualizare care va fi oferita pentru noul joc.

Fortnite va avea extraterestri care vor putea rapi jucatorii din intreaga lume cel mai probabil in cadrul unor evenimente speciale, si a doua animatie ne arata cum vor fi rapiti jucatorii de catre navele extraterestre care vor incepe sa zboare prin lumea virtuala a jocului.

Fortnite urmeaza sa permita aparitia aleatorie a acestor nave extraterestre pe toata harta jocului, ele urmand a rapi jucatorii care sunt activi in cadrul serverelor, si e posibil sa apara foarte multe controverse in urma a ceea ce se pregateste Epic Games sa ne ofere.

Fortnite va permite navelor extraterestre sa rapeasca inclusiv echipe de jucatori, si e de asteptat sa apara inclusiv unele evenimente speciale care vor avea in centru extraterestrii, asa ca ramane sa vedem ce fel de surprize a pregatit compania americana.