Guvernul Romaniei: Concerte, Festivaluri Posibile din 1 Iunie

Guvernul Romaniei Concerte, Festivaluri Posibile din 1 Iunie

Guvernul Romaniei urmeaza sa anunte in mod oficial faptul ca incepand cu data de 1 iunie urmeaza sa fie permisa in Romania organizarea de concerte, festivaluri, etc, dar numai daca la ele participa exclusiv persoane vaccinate, aparent nu si cele care au trecut prin infectare, sau au teste negative.

Guvernul Romaniei trebuie sa aprobe prin CNSU aceasta relaxare a masurilor de restrictie impusa acum, informatia privind aplicarea acestei masuri venind de la Dan Barna, vicepremier al Romaniei, asa ca in zilele urmatoare vom afla mai multe informatii despre tot.

“Da, vine cu încă nişte relaxări pentru că cifrele referitoare la răspândirea pandemiei şi la numărul de persoane afectate continuă să se îmbunăţească şi ăsta e un lucru bun şi e o veste foarte bună.

Una dintre relaxări este cea pe care am susţinut-o şi eu de câteva zile, aceea legată de posibilitatea de a avea concerte, festivaluri, evenimente cu număr mare de oameni, nu doar cu acele limitări care există în prezent, condiţia fiind ca acele persoane să fie vaccinate. Este un lucru firesc, e cumva o dezvoltare a proiectelor-pilot pe care le-am văzut şi în alte state europene. a declarat Dan Barna la DIGI 24.”