Orange: Sute de Telefoane si Bani Oferite Gratuit Clientilor

0

Orange sanse

Orange inca are in momentul de fata o promotie extrem de interesanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit sute de telefoane, bratari de fitness, dar si bani. Orange desfasoara o campanie promotionala pentru milioane de clienti din tara, si ofera 200 de telfeoane OPPO, 200 de bratari de fitness OPPO, plus 100 de premii in bani cu valoare de 500 de LEI fiecare, banii fiind transferati in contul Orange Money al clientilor.

Orange desfasoara deja de ceva vreme aceasta promotie foarte interesanta la care poate participa oricine, iar pentru inscriere nu trebuie sa faceti chiar atat de multe in momentul de fata. Mai exact, pentru participarea la concurs trebuie doar sa reincarcati o cartela cu minim 5 euro, sau sa activati o optiune de minim 5 euro pentru o cartela, si veti primi inclusiv 50 GB de trafic de internet gratuit, asa ca aveti deja o gratuitate de care beneficiati doar pentru asta.

Orange: Sute de Telefoane si Bani Oferite Gratuit Clientilor

Orange spune ca daca faceti activarea, sau reincarcarea, prin MyOrange, atunci veti primi 100 GB de trafic de internet in loc de 50 GB, si mai mult decat atat, veti beneficia de o inscriere cu sanse duble. Multumita acestei inscrieri veti avea sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care cei de la Orange le ofera acum, iar tragerile la sorti vor fi facute tinand cont de toate premiile care sunt oferite in cadrul tombolei, ceea ce e o veste buna pentru toata lumea.

Orange desfasoare acest concurs in tandem cu alte promotii pe care le are in desfasurare, si in cadrul carora mai ofera alte surprize bune pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada. Orange vrea sa le arate clientilor ca loialitatea lor este rasplatita, si separat de Orange Thank You are inclusiv aceste premii substantiale de care oricine poate profita in momentul de fata, dar numai daca va grabiti, pentru ca promotia e limitata.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile despre care ar trebui sa stiti in legatura cu acest concurs, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi toate informatiile necesare.