RCS & RDS: Serviciul GRATUIT Acordat Milioanelor de Clienti

RCS & RDS protejare

RCS & RDS acorda in mod gratuit un serviciu foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, iar daca te numeri printre cei care plateste un abonament lunar, ar fi bine sa stii ce primesti. Vorbim despre un serviciu oferit gratuit de catre cei de la RCS & RDS pentru clientii care au internet fix intr-o locatie din Romania, iar asta pentru ca serviciul este bazat pe o conexiune de internet fix pe care o ofera compania de telecomunicatii in acest moment.

RCS & RDS ofera acest serviciu in mod gratuit de foarte multa vreme pentru milioane de clienti din toata Romania, insa putina lume stie despre el pentru ca nu este suficient de mult promovat. Mai exact, cei de la RCS & RDS ofera informatii despre serviciu de control parental doar in contul de client, la sectiunea pentru servicii, iar in pagina pentru contractarea unui abonament de internet fix sunt oferite putine informatii in legatura cu el, din pacate.

RCS & RDS: Serviciul GRATUIT Acordat Milioanelor de Clienti

RCS & RDS permite folosirea sistemului de control parental pentru a ii ajuta pe clientii din toata Romania sa controleze ceea ce acceseaza copiii lor atunci cand navigheaza pe internet. Folosind controlul parental pe care RCS & RDS il ofera, printii pot filtra accesul la anumite website-uri din toata lumea, astfel incat copiii sa nu ajinga voit, sau din greseala, pe un anumit website care ar putea avea continut ce nu este potirivt pentru varsta lor in acel moment.

RCS & RDS permite activarea gratuita a acestui sistem, dar si modificarea listei de website-uri care pot fi accesate de catre copii, astfel ca puteti sa blocati inclusiv website-uri care nu sunt in mod normal blocate. Dezactivarea acestui sistem poate fi facuta la fel de usor de catre clientii RCS & RDS la orice ora direct din website-ul grupului de telecomunicatii, astfel ca aveti control total la orice ora din zi, sau din noapte, la nevoie.

RCS & RDS nu este singurul operator de telecomunicatii care ofera servicii de acest gen, asa ca daca aveti internet fix de la altcineva, atunci poate ca ar trebui sa intrebati daca beneficiati de ceva similar.