LIDL Romania: Decizia Oficiala, ce Acorda Gratuit Romanilor

LIDL Romania national

LIDL Romania a anuntat in mod oficial noua surpriza uriasa pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod gratuit ceva ce poate ca nu sperau multi sa primeasca acum. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa organizeze o noua promotie in Romania prin care le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga 3000 de euro, sau alte premii, unele dintre ele putand fi chiar ceea ce si-ar dori sa primeasca multi oameni.

LIDL Romania ofera gratuit, separat de cei 3000 de euro, inclusiv 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare, plus 50 seturi de farfurii Chicineta, dar desigur ca banii si voucherele sunt premiile dorite. Totul face parte dintr-o campanie a celor de la LIDL Romania de a promova produsele Camara Noastra, cele care reproduc gusturile, teoretic, autentice ale diverselor mancaruri din diverse regiuni ale tarii, iar planul celor de la LIDL este unul foarte bun.

LIDL Romania: Decizia Oficiala, ce Acorda Gratuit Romanilor

LIDL Romania le spune clientilor ca pentru a participa la aceasta promotie este nevoie sa cumpere din magazinele sale produse in valoare de minim 70 de LEI, insa printre acestea trebuie sa se afle si unele de la Camara Noastra. Vorbim practic un mod de desfasurare care este tipic pentru concursurile de acest gen pe care cei de la LIDL Romania le organizeaza in tara noastra, iar premiile pe care le ofera sunt unele dintre cele mai bune de pana in acest moment.

LIDL Romania spune ca bonurile trebuie inscrise pe website-ul sau de catre clienti, iar separat de asta trebuie descoperita o harta, si oferite raspunsuri la o serie de intrebari. Practic inscrierea in sine nu e tocmai foarte simpla, insa chiar si asa, cei de la LIDL Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de posibilitatea de a castiga o serie de premii extrem de interesante pe care oricine ar putea sa le castige in orice moment.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati sa va inscrieti in cadrul sau, ar trebui sa o faceti cat inca mai aveti ocazia.