DACIA Duster 3: Vestea Incredibila la care Nu Sperau Oamenii

DACIA Duster 3 solutie

DACIA Duster 3 este urmatorul model major de masina pe care cei de la DACIA il vor lansa pentru clientii din intreaga lume, iar conform unor informatii noi in legatura cu masina, se pare ca vorbim de o veste incredibila. Mai exact, in ciuda faptului ca folosirea platformei CMF-B pentru DACIA Duster 3 face extrem de dificila implementarea uneo motorizari 4×4 pentru masini, cei de la DACIA lucreaza la o solutie si pentru aceasta problema majora.

DACIA Duster 3 a avut anuntat in repetate randuri faptul ca in momentul de fata este extrem de dificil pentru cei de la DACIA sa ofere aceasta motorizare fara a face modificari pentru liniile de fabricare ale masinilor. Asta ar necesita investitii, care in schimba ar urma sa creasca si pretul de vanzare al masinilor pe care foarte multi romani le asteapta, insa inginerii producatorului cauta solutii pentru a aduce motorizarea 4×4 in DACIA Duster 3 intr-un mod nu prea costisitor.

DACIA Duster 3: Vestea Incredibila la care Nu Sperau Oamenii

DACIA Duster 3 fara tractiune 4×4 n-ar mai fi la fel de atractiva pentru clienti, iar acest lucru a fost adus in discutie de catre foarte multi dintre cei care urmaresc cu mare atentie ceea ce se intampla cu noile masini DACIA. Decizia de a nu oferi tractiunea 4×4 pentru DACIA Duster 3 ar fi o greseala destul de mare pentru cei de la DACIA, si probabil ca de aceea se lucreaza la solutii pentru ca aceasta optiune sa fie totusi disponibila pentru clientii din toata lumea.

DACIA Duster 3 va avea totusi extrem de multe alte schimbari grozave la care DACIA lucreaza de foarte multa vreme deja, iar asta in conditiile in care vom vedea mai tot ceea ce exista la Logan 3 acum. Separat de acestea, DACIA Duster 3 ar trebui sa mai vina si cu alte surprize la care cei de la DACIA lucreaza in momentul de fata, insa cat de multe, sau putine, vor fi, ramane sa vedem atunci cand va fi lansata in mod oficial masina pentru noi.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata undeva prin 2024, sau 2025, totul depinzand de succesul pe care-l vor avea, sau nu, pe piata modelele care sunt la vanzare in acest moment.