Guvernul Romaniei: Varatonul de Vaccinare Incepe pe 1 Iunie

guvernul romaniei varatonul de vaccinare incepe pe 1 iunie

Guvernul Romaniei incearca din rasputeri sa ii convinga pe tineri sa se vaccineze, astfel ca a decis sa lanseze varatonul de vaccinare, un maraton special dedicat tinerilor care pot merge in oricare dintre centrele din orasele lor pentru a se vaccina cu prioritate astfel incat sa is ipoata petrece vacanta de vara in liniste.

Guvernul Romaniei vrea sa vaccineze cat mai multi tineri pentru ca in randul lor exista inca foarte multe persoane care nu s-au vaccinat, si cum urmeaza o vara calduroasa in care toata lumea va dori sa se distreze, vaccinarea poate ajuta la evitarea unui nou val de imbolnaviri care sa fie si mai intens.

“Pe 1 Iunie, tinerii au prioritate la VARAtonul de vaccinare!
Ești nerăbdător să înceapă vara, să te bucuri de soare alături de prieteni? Ți-e dor de plajă? Vino în orice centru de pe teritoriul țării si vaccinează-te cu prioritate, pentru o vară trăită liber și în siguranță!
Accesează secțiunea de evenimente de pe platforma ROVaccinare și vezi harta cu toate acțiunile care se desfășoară pe 1 iunie în orașul tău și în țară: maratoane de vaccinare, centre mobile și centre drive-thorugh!
Te poți prezenta la centru fără programare, doar cu buletinul, de la 08.00 la 20.00 și după această oră în centrele cu program prelungit!
Înainte să vii la vaccinare, discută cu parinții și veniți împreună pentru a te vaccina!
Nu uita să postezi o poză cu tine la vaccinare pe grupul PROvaccinare 🇷🇴, urmată de hashtagurile #VARAton si #PovestiDeLaVaccinare!”