DACIA Logan 2022: Dezamagire cu o Noua Veste foarte Proasta

DACIA Logan 2022 majorari

DACIA Logan 2022 are parte de o veste foarte proasta astazi, iar asta in conditiile in care masina este asteptata de catre foarte multi dintre fanii DACIA din intreaga lume, dar din pacate ea nu va veni chiar asa cum sperau ei. Mai exact, conform celor mai recente informatii cu privire la DACIA Logan 2022, noul model de masina urmeaza sa fie destul de costisitoare, iar asta pentru ca inclusiv preturile pentru Sandero si Lodgy au fost majorate de catre producator.

DACIA Logan 2022 nu va fi prea ieftina cand va fi lansata, daca ne gandim la faptul ca Lodgy costa acum de la 15.000 de euro in sus, cu 300 de euro mai mult decat pana in momentul de fata. Avand in vedere ca DACIA Logan 2022 ar trebui sa inlocuiasca Lodgy cand va fi lansata, e foarte posibil ca pretul sau de vanzare sa fie mai mare decat cel minim pentru acest model, si chiar daca va fi vanduta in tandem, tot ne putem astepta la preturi mari.

DACIA Logan 2022: Dezamagire cu o Noua Veste foarte Proasta

DACIA Logan 2022 nu a avut pana acum preturile dezvaluite, dar cei care sperau ca ea sa coste aproape cat costa MCV, ar trebui sa se gandeasca la faptul ca acest lucru este foarte putin probabil, mai ales ca si Sandero a avut recent crescut pretul de vanzare. Practic, cei de la DACIA au crescut preturile de vanzare pentru cam toate modelele pe care le ofera pentru clienti, iar cand DACIA Logan 2022 va fi lansata, e improbabil ca ea sa fie disponibile la o valoare rezonabila.

DACIA Logan 2022 vine cu foarte multe dintre noutatile care exista in Logan 3 si Sandero 3, iar daca pentru cea din urma a crescut pretul de vanzare, e clar ca noul masina nu are cum sa fie oferita la un pret rezonabil. Pe de alta parte, ar trebui sa ne asteptam totusi sa vina destule schimbari bune cu ea, iar asta pentru a si justifica pretul mare pe care DACIA intentioneaza sa il ceara pentru DACIA Logan 2022, chiar daca el va trece cu bine de minim 15.000 de euro.

DACIA Logan 2022 ar fi trebuit sa fie lansata in toamna acestui an, insa acum sunt asteptari ca lansarea sa aiba loc undeva prin prima parte a anului 2022, cel mai devreme.