Raed Arafat: Atentie la Vacantele Cumparate in Romania

Raed Arafat a oferit aseara o informatie extrem de importanta pentru romanii din toata tara care sunt dornici sa mearga in vacanta in aceasta vara, spunand ca unitatile de cazare vor avea posibilitatea de a avea un grad de ocupare de 100% doar daca primesc turisti vaccinati, fara cei care au fost vindecati, sau care au teste negative.

Raed Arafat spune ca agentiile prin care se vand pachetele turistice ar trebui sa ii anunte pe turisti daca unitatea de cazare la care merg accepta doar persoane vaccinate, insa daca va luati singuri un pachet turistic, ar trebui sa va informati daca puteti merge acolo si nevaccinati.

“Prin agenția prin care o să achiziționeze pachetul turistic. S-ar putea ca unele persoane chiar să caute, vrem să mergem numai la un loc unde toată lumea este vaccinată. E posibil și acest lucru. Nu știu câte unități turistice vor vrea, pentru acest 15% să facă acest pas, s-ar putea ca toţi să se oprească la 15%. E o posibilitate care există, cine vrea să o facă o să ia decizia, bineînțeles, și o să facă tot posibilul să afle turiștii, pentru că va cere această condiție la înregistrare sau la rezervare mai degrabă, înainte să ajungă turistul acolo.”