Kaufland: Oficial, Catalog Special cu Surprize pentru Romani

Kaufland culoare

Kaufland a anuntat in mod oficial noul catalog special cu surprize pentru toti clientii sai din toata Romania, si daca te numeri printre ei, atunci sunt oferite o varietate de promotii pe care nu trebuie sa le treci cu vederea. Vorbim despre un catalog de oferte spceiale pe care cei de la Kaufland le ofera in perioada 26 mai – 1 iunie, deci inca mai aveti cateva zile la dispozitie pentru a va bucura de toate promotiile pe care lantul de hypermarket-uri le ofera acum.

Kaufland vine cu acest anunt oficial pentru ca exista foarte multi oameni care sunt dornici in aceasta perioada sa profite de tot ceea ce este disponibil din partea companiei. Vorbim despre o serie de oferte speciale care sunt in magazinele Kaufland si nu necesita activarea unui Kaufland Card in prealabil, deci puteti sa beneficiati de ele fara sa faceti altceva decat sa mergeti intr-o locatie pentru a alege produsele favorite cu care sa mergeti la casele de marcat.

Kaufland: Oficial, Catalog Special cu Surprize pentru Romani

Kaufland culoare catalog

Kaufland stie foarte bine cat de mare este dorinta romanilor de a profita de oferte speciale de acest gen, asa ca de aceea a anuntat si catalogul acum, cu destul timp pentru a profita de promotii. Dupa cum puteti vedea si din catalogul de pe website-ul Kaufland, vorbim despre produse nealimentare care sunt oferite de catre compania romaneasca la pret promotional in momentul de fata, asa ca nu veti gasi mai nimic altceva in afara de acest lucru.

Kaufland va permite deasemenea cu acest nou catalog sa va si bucurati de posibilitatea de a participa la concursurile pe care le desfasoara in momentul de fata, unele dintre ele avand premii foarte interesante. Foarte multe vouchere sunt oferite de catre Kaufland ca parte a acestor concursuri, insa ele pot fi castigate doar daca faceti cumparaturile in magazine, si va inscrieti la promotii, totul fiind posibil acum si profitand de promotiile existente.

Kaufland va schimba dupa data de 1 iunie ofertele speciale pe care le are, asa ca daca nu profitati acum de tot ceea ce este oferit, s-ar putea sa nu mai aveti ocazia de a face asta.