LIDL Romania: Oficial, Decizia Speciala din Toate Magazinele

LIDL Romania frati

LIDL Romania le aduce in atentie clientilor sai din toata Romania despre o serie de surprize speciale care urmeaza sa fie disponibile pentrut toti dintre ei in perioada imediat urmatoare, si ar fi bine sa stii despre toate dintre ele. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca pentru saptamana viitoare nu vor avea doar produsele grecesti despre care v-am vorbit deja in cursul zilelor trecute, ci vor avea si o serie de produse din Republica Moldova.

LIDL Romania a mai avut in trecut produse de acest gen pentru clientii sai din toata tara, iar acum revine cu aceasta promotie speciala pentru a le acorda romanilor sansa de a se bucura de produse care nu sunt in mod normal dispozitie in Romania. Vorbim desigur despre produse alimentare pe care cei de la LIDL Romania le pregatesc pentru a fi oferite pentru clientii din toata tara, adica atat mancare, cat si bauturi alcoolice speciale din Republica Moldova.

LIDL Romania: Oficial, Decizia Speciala din Toate Magazinele

LIDL Romania frati mancare prut

LIDL Romania listeaza in imaginile acestea o parte dintre surprizele care vor fi disponibile pentru toti clientii ca parte a acestui nou catalog, si puteti vedea ce fel de preturi vor fi aplicate pentru acestea. Desigur ca nu vorbim despre toate produsele pe care cei de la LIDL Romania le vor avea la vanzare in aceasta perioada, astfel ca veti putea beneficia inclusiv de alte oferte speciale, dar nu la produse din Republica Moldova, ci la alte produse vandute in mod obisnuit.

LIDL Romania frati bauturi prut

LIDL Romania are o selectie destul de vasta de produse de peste Prut, in comparatie cu alte magazine din Romania care nu fac promotii de acest gen in mod obisnuit, iar atunci cand le fac, nu au la fel de multe produse oferite. In aceasta situatie cei de la LIDL Romania le ofera romanilor mai mult, dar si la preturi mai bune decat in cazul majoritatii magazinelor prin intermediul carora se vand in mod obisnuit produse de acest gen pentru toti romanii.

LIDL Romania va avea toate aceste produse din Republica Moldova pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca veti dori sa profitati de ele, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti timp la dispozitie pentru asta.