BRD Romania: Anuntul Oficial, ce Trebuie sa Stie Clientii

BRD Romania copiii

BRD Romania a emis astazi un nou anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ce se intampla, si cum te afecteaza asta. La fel ca si alte banci din Romania, cei de la BRD Romania au anuntat ca maine, 1 iunie, vor avea inchise aproape toate agentiile din toata tara, exceptie facand cele din centrele comerciale.

BRD Romania vine cu o decizie pe care mai toata lumea o astepta in momentul de fata, iar asta pentru ca ea e singura logica la care se gandeau mai toti oamenii in aceasta perioada. BRD Romania le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de o zi libera in compania copiilor, dar numai daca ei nu lucreaza intr-un centru comercial, iar asta pentru ca in acest caz vor trebui sa fie prezenti in agentii cu program normal pentru a-i ajuta pe clienti.

BRD Romania: Anuntul Oficial, ce Trebuie sa Stie Clientii

BRD Romania a publicat inclusiv o lista a tuturor agentiilor din Romania in care poate merge oricine pentru a cere ajutor in momentul de fata, asa ca puteti afla in avans unde puteti merge pentru a obtine ajutor. In mod normal, inclusiv serviciul de relatii cu clientii ar trebui sa fie deschis pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de asistenta in cursul zilei de maine, cei de la BRD Romania incercand sa le ofere clientilor doar cea mai buna experienta posibila.

BRD Romania va mentine in functiune si toate serviciile sale de internet si mobile banking, astfel ca nu trebuie sa va ganditi ca nu le veti putea folosi maine, pentru ca ele vor functiona normal. BRD Romania nu are programate nici lucrari de mentenanta, asa ca in eventualitatea in care ati avea totusi probleme, signura solutie este sa mergeti intr-un centru comercial cu agentie pentru a incerca sa cereti ajutorul de la angajatii bancii.

BRD Romania va reveni la programul normal incepand cu data de 2 iunie, astfel ca nu va trebui sa va mai faceti griji ca nu veti gasi vreo agentie in care sa puteti cere asistenta.