Facebook Permite Unele Teorii ale Conspiratiei privind Coronavirus

Facebook Permite Unele Teorii ale Conspiratiei privind Coronavirus

Facebook si-a schimbat regulile privind dezinformarea legata de Coronavirus, astfel ca acum va permite unele teorii ale conspiratiei care spun ca virusul a fost facut intr-un laborator din care ar fi ajuns la populatia generala, ceva ce pana acum nu putea fi publicat in platforma.

Facebook a facut aceasta schimbare dupa ce noi informatii au aparut in presa din intreaga lume, iar conform lor Coronavirus ar fi fost scos dintr-un laborator din Wuhan, nu se stie deocamdata cum, si a generat pandemia pe care o train de mai bine de un an.

Facebook va continua sa interzica afirmatiile conform carora vaccinurile impotriva Coronavirus infecteaza oamenii cu virusul, implanteaza chip-uri 5G, Bluetooth, si altele asemenea, dar desigur ca oamenii vor continua sa creada orice vor.

“În lumina investigațiilor în curs de desfășurare a originii COVID-19 și în consultare cu experți în sănătate publică, nu vom mai elimina afirmația că COVID-19 este creată de om din aplicațiile noastre. Continuăm să lucrăm cu experți în sănătate pentru a ține pasul cu natura evoluției pandemiei și pentru a ne actualiza regulat politicile pe măsură ce apar noi fapte și tendințe.”