Netflix: Anuntul Oficial care a Lasat Multi Abonati Uimiti

Netflix podcast

Netflix continua sa fie o sursa de inspiratie si surprindere pentru foarte multa lume, iar asta deoarece compania americana ia unele decizii care nu pot fi foarte usor anticipate, si cand sunt anuntate lasa destula uimire in urma. Acum vorbim despre o decizie foarte importanta si interesanta a celor de la Netflix, compania americana anuntand ca a hotarat sa faca podcast-uri pentru ca abonatii sai sa ramana conectati la filmele si serialele favorite inclusiv dupa ce le vad.

Netflix spune ca fanii filmelor si serialelor din platforma sa vor putea intelege mult mai bine povestile din spatele creatiilor si se vor putea apropia mai mult de actorii care sunt prezenti in ele, totul multumita acestor podcast-uri. Netflix a confirmat in mod oficial faptul ca urmeaza sa faca podcast-uri speciale pentru viitoare filme si seriale, si asta inseamna ca va fi disponibil si mai mult continut separat de cel principal, deci oamenii vor avea mai multe de vazut/ascultat in platforma.

Netflix: Anuntul Oficial care a Lasat Multi Abonati Uimiti

Netflix profita aici de un trend global in plina ascensiune, iar asta pentru ca podcast-urile au crescut substantial in popularitate in intreaga lume si atunci cand sunt combinate cu vedete din filme, sau seriale, interesul e si mai mare. Netflix are in momentul de fata cam 30 de podcast-uri pe care abonatii sai le pot asculta, o “oferta” foarte redusa, insa ea poate fi substantial imbunatatita cu investitii in creatori de continut care sa convinga abonatii sa le urmareasca productiile.

Netflix are concurenta de la Apple, Amazon, si alte mari companii care sunt de ceva vreme implicate in productia de filme si seriale, avand deasemenea platforme dedicate de streaming video la cerere in care investesc sume mari anual. Pentru Netflix intrarea in lumea podcast-urilor ar fi doar un nou pas intr-o directie in care foarte multe alte companii care creeaza continut merg, doar ca deocamdata nu exista prea multe detalii oficiale.

Netflix va anunta cu siguranta mai multe informatii cand va considera ca este timpul sa le ofere, insa intre timp ramanem doar cu ceea ce s-a dezvaluit pana acum, si speram sa vedem mai mult continut grozav si in acest segment.