Varatonul de Vaccinare a Inceput Oficial in Romania Astazi

Varatonul de Vaccinare a Inceput Oficial in Romania Astazi

Varatonul de vaccinare a inceput in mod oficial in Romania astazi, iar asta le permite copiilor cu varste de 12 – 15 ani sa fie imunizati in oricare dintre locatii, impreuna cu cei care au pana la 18 ani, ei avand prioritate in centrele de vaccinare.

Autoritatile spun ca oricare dintre copiii din Romania care sunt dornici sa se imunizeze pot face acest lucru in oricare dintre centrele de vaccinare din toata tara in cursul acestei zile doar daca se prezinta impreuna cu parintii pentru ca ei sa isi dea acordul pentru vaccinare.

“La mulți ani tuturor copiilor, indiferent de vârstă!
De ziua lor, tinerii au prioritate la VARAtonul de vaccinare!
Ești nerăbdător să înceapă vara, să te bucuri de soare alături de prieteni? Ți-e dor de plajă? Vino în orice centru de pe teritoriul țării si vaccinează-te cu prioritate, pentru o vară trăită liber și în siguranță!
Accesează secțiunea de evenimente de pe platforma ROVaccinare (vaccinare-covid.gov.ro/evenimente-rovaccinare) și vezi harta cu toate acțiunile care se desfășoară pe 1 iunie în orașul tău și în țară: maratoane de vaccinare, centre mobile și centre drive-thru!
Te poți prezenta la centru fără programare, doar cu buletinul, de la 08.00 la 20.00 și după această oră în centrele cu program prelungit!
Înainte să vii la vaccinare, discută cu parinții și veniți împreună pentru a te vaccina!
Nu uita să postezi o poză cu tine la vaccinare pe grupul PROVaccinare, urmată de hashtagurile #VARAton si #PoveștiDeLaVaccinare!
Nu veni singur, cheamă-ți și prietenii!”