WhatsApp: Decizia Oficiala, Schimbarea din iPhone si Android

WhatsApp mentiune

WhatsApp a anuntat in mod oficial o decizie importanta care aduce si o schimbare pentru iPhone si Android, iar daca folositi aplicatia, ar trebui sa stiti ce e oferit. WhatsApp a implementat pentru utilizatorii din intreaga lume o noua schimbare in baza careia putem afla mai usor daca suntem mentionati de catre cineva intr-un grup de conversatii, sau daca se raspunde la un mesaj care a fost publicat de catre noi in respectivul grup la un moment dat.

WhatsApp a lucrat de ceva vreme la aceasta schimbare pe care a anuntat-o in mod oficial pentru iPhone si Android, ea fiind dezvaluita in mod oficial pentru noi toti inainte de a fi facuta publica. Simbolul @ va deveni vizibil in dreptul unei conversatii in momentul in care cineva ne mentioneaza, sau a raspuns la un mesaj pe care l-am publicat acolo, iar decizia de a oferi asa ceva e foarte buna.

WhatsApp: Decizia Oficiala, Schimbarea din iPhone si Android

WhatsApp stie foarte bine ca unii oameni cautau uneori prin conversatiile din grupuri pentru a vedea daca au fost mentionati de catre cineva, sau daca le-a raspuns cineva la vreun mesaj publicat. In aceeasi masura, unii oameni nu aflau daca erau mentionati in conversatii, sau daca le-a raspuns cinevala un mesaj, daca primesc multe notificari prin WhatsApp, uneori anumite mesaje putand sa se piarda printr-up grup de altele care au fost primite in conversatiile private din aplicatie.

WhatsApp a implementata aceasta functionalitate cu cea mai recenta versiune a aplicatiilor sale pentru iPhone si Android, astfel ca in momentul de fata oricine se poate bucura de tot acest sistem. Trebuie doar sa instalati cea mai recenta versiune a aplicatiilor pentru iPhone si Android pentru a avea automat implementata si activata aceasta functionalitate in cadrul WhatsApp in acest moment, deci nu va trebui sa faceti absolut nimic altceva.

WhatsApp are si multe alte surprize extrem de bune pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, iar conform celor mai recente informatii, unele dintre ele vor veni foarte curand pentru utilizatori.