Carrefour: Decizia Oficiala, Romanii Surprinsi de Gratuitati

carrefour euro2020

Carrefour are o noua surpriza grozava pentru clientii din toata Romania, si ea e legata de o decizie importanta care aduce gratuitati pentru cei care decid sa profite de ceea ce este disponibil. Pentru ca se apropie cu pasi foarte repezi EURO 2020, cei de la Carrefour s-au gandit sa organizeze impreuna cu Coca Cola un concurs care vine cu mii de premii pentru romanii din toata tara care decid sa participe in baza regulamentului care a fost creat.

Carrefour are milioane, peste milioane, de clienti care ajung in magazinele sale din toata Romania in fiecare luna, astfel ca tot ceea ce a anuntat acum este menit sa bucure foarte multa lume. Pentru ca oricine sa se poata inscrie in campania promotionala pe care Carrefour o desfasoara in aceasta perioada, e nevoie sa cumpere produse Coca Cola de minim 15 LEI din oricare dintre magazinele lantului de hypermarket-uri inainte si in perioada de desfasurare a EURO 2020.

Carrefour: Decizia Oficiala, Romanii Surprinsi de Gratuitati

Carrefour spune ca peste 2000 de premii ce constau in sepci, rucascuri, mingi de fotbal, lazi frigorifice, plus multe alte premii, vor fi disponibile in aceasta perioada pentru toti cei interesati sa profite de promotie. Vorbim despre multe premii tipice pentru un campionat de fotbal precum EURO 2020, mai ales ca acesta se desfasoara cu un an intarziere, iar Carrefour vrea sa ii tina pe toti oamenii cat mai conectati la ceea ce se intampla acum.

Carrefour desfasoara aceasta campanie promotionala in toata tara in aceasta perioada, si veti vedea inclusiv in magazinele sale materiale promotionale cu privire la premiile pe care le pregatiti. Separat de toate acestea, Carrefour are inclusiv pe website-ul sau detalii cu privire la ceea ce presupune aceasta campanie promotionala, asa ca puteti afla inclusiv de acolo informatii importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stiti chiar acum.

Carrefour nu va fi singurul hypermarket din toata tara care va avea in aceasta perioada promotii de acest gen, asa ca s-ar putea sa aveti mult mai multe sanse de a castiga premii grozave.