BCR Romania: Mesajul Oficial, Inca este Gratuit Clientilor

BCR Romania reprimire

BCR Romania are o veste grozava pentru clientii sai din toata tara, iar asta deoarece inca a decis sa le ofere gratuit acestora ceva ce foarte multi vor aprecia cu siguranta in aceasta perioada. Mai exact, BCR Romania le spune clientilor ca daca folosesc aplicatia George pentru a beneficia de ofertele speciale care sunt disponibile prin intermediul sau, atunci vor avea sansa de a castiga 500 de LEi de la banca, separat de promotiile care sunt oferite acolo.

BCR Romania ofera de foarte multa vreme acest beneficiu major pentru clientii sai din toata tara, si daca inca nu ati profitat de tot, ar fi bine sa o faceti inainte de a nu mai fi oferit gratuit. BCR Romania continua campania de promotii pentru George Moneyback, platforma prin intermediul careia romanii pot cumpara diverse produse de la partenerii bancii, primind inapoi si o parte dintre banii pe care ii cheltuie pentru ceea ce cumpara acum.

BCR Romania: Mesajul Oficial, Inca este Gratuit Clientilor

BCR Romania are o sectiune speciala in aplicatia George in care oricine poate sa gaseasca toti partenerii care au oferte speciale prin moneyback, astfel ca acolo puteti vedea tot ce este disponibil acum pentru noi. BCR Romania stie foarte bine cat de importante sunt aceste promotii, si de aceea le promoveaza atat de intens pentru toata lumea, oferind 500 de LEI pe luna pentru un client norocos care profita de reducerile din sectiunea Moneyback.

BCR Romania nu e singura banca de la care vedem oferte de acest gen in Romania in momentul de fata, insa e singura care are si un concurs special prin care le ofera atat de multi bani inapoi clientilor. Din pacate se ofera un singur premiu lunar de catre cei de la BCR Romania, insa macar se ofera ceva pentru clientii care decid sa profite de promotiile speciale pe care banca decide sa le ofere pentru toti clientii din Romania in momentul de fata.

BCR Romania are toate detaliile despre promotia aceasta disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de oferte, puteti vedea acolo toate detaliile chiar acum.